Free Porn
xbporn
Home Ourense O concurso Sabores de Ourense - Pinchos de Primavera 2024, organizado polo...

O concurso Sabores de Ourense – Pinchos de Primavera 2024, organizado polo Concello, entrega os seus premios

- Anuncio -

Pulpería Asador A Feira acadou o primeiro público do xurado, Bágoa o segundo e Tierra Madre o terceiro

Baysha obtivo o galardón do público, La estación de Loman o premio celíaco e Bágoa o premio ao pincho máis creativo

O concurso Sabores de Ourense – Pinchos de Primavera 2024 xa ten gañadores. Esta tarde, no centro comercial Ponte Vella tivo lugar a final e a entrega de premios do certame, que organiza o Concello de Ourense e desenvolve a Unión de Hostaleiros de Ourense. Os 8 locais finalistas cociñaron as súas propostas diante do xurado profesional e do público.

O xurado votou as propostas dos establecementos finalistas: Baysha, La estación de Loman, Restaurante Camden, Mesón O Curruncho, Bágoa Gastrobar, Pulpería Asador A Feira, Tierra Madre e La zapatería del abuelo. Logo da súa deliberación, concedeu os seguintes premios:

1º Premio: Pulpería Asador A Feira polo pincho Gamba na corte

2º Premio: Bágoa Gastrobar por A lareira do Bágoa

3º Premio: Tierra Madre por Ondiñas veñen e van

Premio celíaco: La estación de Loman por Loman´s Burguer Smash

Accésit ao pincho máis creativo: Bágoa Gastrobar por A lareira do Bágoa

Premio do público: Baysha por Focaccia de cachena

O xurado estivo composto por Álvaro Villasante (restaurante Paprica, Lugo, membro do Grupo Nove), Diego López “Moli” (restaurante La Molinera, Lalín), e Rut Nieves Fernández, profesora técnica de servizos en restauración da Escola de Hostalaría de Vilamarín.

A continuación tivo lugar a entrega de premios do sorteo realizado entre o público participante no concurso, e se anunciaron e entregaron os premios aos locais gañadores, nun acto ao que asistiron o tenente de alcalde do Concello de Ourense, Aníbal Pereira, a concelleira de Turismo, Noa Rouco, e representantes da Unión de Hostaleiros de Ourense e das empresas e entidades colaboradoras (Asociación de Celíacos de Galicia, CRDO Ribeiro, Aceites Abril, Hijos de Rivera, Coren e Grupo Cuevas).

Sabores de Ourense – Pinchos de Primavera 2024 desenvolveuse do 23 de maio ao 2 de xuño e contou coa participación de 41 establecementos da cidade.

Relacionadas

COGAMI ofrece atención especializada ás mulleres con discapacidade

0
COGAMI dispón dun Servizo de Atención Especializada para Mulleres con Discapacidade co que busca abordar as diversas necesidades que presenta este grupo social, prestando especial...

Luis Menor inaugura Alimagro definindo a esta feira de Xinzo como “o mellor escaparate...

0
O presidente provincial lembrou na súa intervención que “falar da Limia é falar de exemplo de desenvolvemento e produción do sector primario, en Ourense...

A Deputación colabora co IV Torneo Internacional de fútbol sala feminino que se disputará...

0
O IV Torneo Internacional de fútbol sala feminino Deputación de Ourense – Concello de Cartelle disputarase no pavillón Piño Vilachá de Outomuro os días...

A Deputación impulsa a transformación dixital das pequenas empresas ourensás co proxecto “AcelerOU”

0
O presidente provincial, Luis Menor, acompañado polo director da Área de Transparencia e Goberno Aberto da Deputación, Marcos Valiño, presentou hoxe os detalles desta...

A carreira solidaria Ruta 091 requirirá realizar cortes de tráfico no centro da cidade...

0
O dispositivo deseñado pola Policía Local prevé restricións en certas rúas a partir das 8.00 até as 14.00 horas A carreira Solidaria Ruta 091 requirirá...

Luis Menor destaca á 12ª etapa da Volta como “gran éxito de promoción internacional...

0
O presidente provincial, Luis Menor, e o director da Volta, Javier Guillén, acompañados polos alcaldes dos 12 municipios polos que transcorreu a etapa durante...

Publicacións Relacionadas